Pagina de start a forumului Desteptarea.MyForum.ro Desteptarea.MyForum.ro
Fa-ti si tu propriul forum, pe www.myforum.ro!

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Auzitele ma şochează!

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Desteptarea.MyForum.ro -> Bun venit pe MyForum !
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Ion_Criuleni
Administrator
Administrator

Data inscrierii: 09/Apr/2009

MesajTrimis: 11/04/2009 01:34    Titlul subiectului: Auzitele ma şochează! Raspunde cu citat (quote)

Se vălue vorba cum ar fi că pe data de şapte august, au participat deţinuţi.

Şi îndată mi-am adus aminte declaraţiile lui V. Tarlev, ca de pildă că comuniştii au făcut rost de buletine de identitate, cîteva sute la număr.

Şi adaug cei cîteva sute arestaţi în străzile oraşului. Cum credeţi, pentru ce eu le alătur?

Adevărat, ele au legătură mare, şi deosebit de mare!

S-a declarat că la distrugerea Parlamentului şi Preşedentiei au fost văzuţi oameni drogaţi si sub influenţa alcoolului, aşa? Cine sunt ei? Tinerii reţinuţi? Nu.

Tinerii reţinuţi îi pune să semneze explicaţii deja scrise. Pentru ce? Şi aceast zvon că îi judecă cu uşile închise in incinta sectiei de poliţie şi fara avocaţi, de ce?

Răspunsul este unu la toate întrebările, temniţarii urgent trebuesc înlocueţi cu tinerii vînaţi ca să nu bată la ochi o eliberare în masă a deţinuţilor. Şi deţinuţilor li se v-a elibera ori deja li s-a eliberat buletinele extrase.

voronin duce o joacă extrem de murdară.

Moldova este în pericol.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Desteptarea.MyForum.ro -> Bun venit pe MyForum ! Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum