| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Ion_Criuleni Administrator

Data inscrierii: 09/Apr/2009 Mesaje: 9
|
Trimis: 15/04/2009 14:12 Titlul subiectului: Am întîlnit o doamnă în etate care doreşte moartea tine |
|
|
Am sunat o doamnă care are o vîrstă destul de înaintată, undeva 76-78 de ani. D-ei a condamnat tineretul care protestează zilnic în potriva comuniştilor dorindule loc în temniţă şi bătuţi bine.
Cînd am zis că nu este loc în temniţă, d-ei a zis scurt: "omorîţi"
D-ei are doi copii, un copil în Italia cu toată familia inclusiv copii, şi un copil acasă foarte bolnav.
D-ei a accentuat precum că către comunişti cândva era m-ai bine, era de lucru şi nimeni nu protestatau. Era tratamentul farmaceutic gratuit şi primeau pensiile regulat.
La întrbarea mea: - Cine a întrodus legea tratamentului sanitar cu plată?
D-ei zice neghindit: - Democraţii.
La întrebarea: - Cine ia ajutat copilului d-le să plece în Italia la ucru?
D-ei zice pe neghîndite: - Comuniştii ea ajutat, fiindcă spre democrati nu găseai de lucru.
La întrebarea: - De cînd copilul ei este în Italia?
D-ei zice : - Undeva 10-15 ani.
La întrebarea: - Care-i părerea d-li faţă de români?
D-ei zice : - Românii să stee la casa lor şi noi la a noastră.
La întrebarea: - D-ta pe cine ai votat?
D-ei zice : - Pe comunişti.
Deci zicala noastră din popor: "avem şi oameni de aceaştea"
Dumneaei nu ştie ca de exemplu că comuniştii au întrodus medicina cu plată şi că de la desfiinţarea a URSS-ului comuniştii lui Voronin conduc de 8 ani. Şi copilul ei a plecat in momentul guvernării democraţilor în Italia.
Ba m-ai mult, copii d-ei şi nepoţii au cetăţenia dulă mold-română.
Deci eu am ajun la concluzia că unii din pensionari nu judecă nimic şi sunt ambiţioşi. Ne înţeleghînd faptul că d-ei îşi condamnă proprii copii şi nepoţi. |
|
| Sus |
|
 |
noganoga Junior

Data inscrierii: 10/Iul/2012 Mesaje: 5 Localitate: Israel
|
Trimis: 09/08/2012 00:41 Titlul subiectului: |
|
|
| In my little fantezie world it's different! The more you can add a little more information! |
|
| Sus |
|
 |
noganoga Junior

Data inscrierii: 10/Iul/2012 Mesaje: 5 Localitate: Israel
|
Trimis: 20/08/2012 07:43 Titlul subiectului: |
|
|
| Very useful information |
|